Deputatul Benga, dezamăgit de premierul Cioloș! „Este rupt de realitate! România nu are nevoie de aşa ceva!”

Social-democratul Ioan Benga dă de pământ cu Guvernul Cioloș, pentru că în buzunarele românilor nu s-ar simți nicio creștere economică de când au venit tehnocrații la guvernare.

Parlamentarul de Caraș-Severin susține că a votat actualul guvern cu aceeași speranță pe care au avut-o toți românii, mai ales că pe Dacian Cioloș în recomandau portofoliile de fost comisar european pentru agricultură şi cel de ministru al agriculturii. „N-a fost aşa! Domnul Cioloş ne-a dezamăgit. Domnul Cioloş a arătat că nu are nimic în comun cu agricultura şi cu oamenii care fac agricultură în România. Dacă ar fi avut elemente comune cu ei, ar fi înţeles că subvenţia trebuie plătită la timp, că oamenii care fac agricultură în România nu sunt bogaţii României. Sunt chiar unii dintre cei mai săraci români, iar legătura lor cu animalele şi pământul lor este una extrem de puternică. Aceasta este o relaţie pe care domnul Cioloş nu o înţelege, din experienţa dumnealui lipsind relaţia cetăţeanului cu reprezentantul său, «este o limbă care este ruptă de realitate», cum spunea domnul Dragnea.

Deputatul Benga mai spune că a privit cu speranţă acest guvern, că l-a crezut onest şi sincer, dar el nu-i reprezintă pe români. „Performanţele lui sunt dintre cele mai slabe din istoria guvernelor post-decembriste, iar oamenii care-l compun sunt rupţi de realitatea românească. România nu are nevoie de aşa ceva!”