Deputata Valeria Schelean-Șomfelean ne îndeamnă: „Virusul este încă printre noi. Să respectăm cu toții normele sanitare.“

untitled design set 970x90 px

Pandemia de Covid-19 continuă să-i preocupe pe politicienii noștri. Cei aflați la guvernare simt responsabilitatea gestionării acestei stări de alertă, luările lor de poziție fiind o dovadă a acestui fapt.

Deputatul PNL, Valeria Schelean Șomfelean, insistă pe respectarea măsurilor luate la nivel național menite să împiedice răspândirea noului coronavirus.

„Președintele a declarat, marți, că, dacă ritmul de infectare și presiunea pe spitale vor crește semnificativ în timpul stării de alertă, autoritățile vor fi obligate să reinstituie starea de urgență. Totodată, președintele Klaus Iohannis a criticat faptul că «tot felul de iresponsabili» răspândesc teorii ale conspirației cu scopul de a cultiva neîncrederea în rândul cetățenilor“, este de părere parlamentarul cărășean.

Deputatul liberal de Caraș-Severin mulțumește acelor persoane care au înțeles importanța respectării măsurilor de protecție luate de guvern, dar remarcă în același timp că în aceste zile au fost și exemple de comportamente în totală contradicție cu normele sanitare pe care trebuie să le respectăm cu toții. Unii au înțeles complet greșit că starea de alertă înseamnă relaxarea totală a măsurilor. Procedând așa, s-au pus atât pe ei, cât și pe ceilalți în pericol.

„Virusul este încă printre noi. Cu cât conștientizăm mai bine că este responsabilitatea fiecăruia să urmeze câteva reguli simple de prevenție, cu atât cresc șansele noastre, ale tuturor, să controlăm și, în cele din urmă, să stopăm definitiv epidemia. Altfel, există în mod real riscul de a ne confrunta cu o explozie majoră a infectărilor. Iar în acest moment, trebuie să vă spun că, dacă regulile vor fi constant încălcate, ne îndreptăm cu siguranță spre un scenariu în care vom avea noi focare și un nou val de îmbolnăviri“, a avertizat Valeria Schelean-Șomfelean.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/