UPDATE: Eșec și cu HC Odorhei!

Penultima etapă a turului Ligii Naționale de handbal masculin programează astăzi, cu începere de la ora 18:00, meciul dintre Handbal Club Odorhei și Handbal Club Caraș-Severin.

UPDATE: 21:00 – Elevii lui Aihan Omer nu au reușit nici în această etapă să obțină puncte, bănățenii pierzând cu scorul de 27-32 (14-17), în deplasarea din această seară de la Odorhei. HC Caraș-Severin rămâne pe poziția a zecea, cu șapte puncte.

Elevii lui Aihan Omer se află într-o situație grea, aceștia nemaisimțind gustul victoriei din etapa a VI-a, când au învins la limită CSM București. Cărășenii, cu problemele deja bine ştiute, au înregistrat eșecuri pe linie, cu HCM Constanța, pe teren propriu, în deplasare la Baia Mare și acasă cu Știința Dedeman Bacău. Bănăţenii se află pe poziția a zecea a clasamentului, la 19 puncte față de primul loc și la doar șase de ultima poziție ocupată de Bucovina Suceava. În schimb, cei din Odorhei se află pe poziția a cincea.

Orgoliile par a fi mari în această partidă, site-ul oficial al handbaliștilor din Odorhei reamintind faptul că jucătorii lui Omer i-au eliminat din Cupa României în sezonul trecut citând: „Avem toate motivele să-i batem, ei ne-au eliminat din sferturile de finală ale Cupa României”. La meci și-a anunțat prezența deja binecunoscuta galerie a handbaliștilor reşiţeni, Vulturii Semenicului.