Departe de casă, dar tot acasă! Marcos Apartments – confortul și atmosfera din căminul tău

marcos 6

De când Reșița a început să se integreze în zona evenimentelor sportive, culturale, naționale și internaționale s-a dezvoltat simțitor și segmentul hotelier pentru a face față cerințelor manifestărilor derulate în oraș și în întreaga zonă. O nouă gură de oxigen a venit din partea Marcos Apartments, un concept modern al tinerei generații, liant între profesionalism, parteneriate și prosperitate. 

Nevoia de Acasă, se simte chiar și atunci când ești plecat în concediu sau în interes de serviciu, iar căldura unui cămin ce-ți oferă intimitate și liniște face diferența dintre o cameră obișnuită de hotel sau varianta de închiriere în regim hotelier în Reșița, care rivalizează ca și condiții cu orice hotel sau pensiune din orașul de pe Bârzava. Acesta a fost principalul motiv pentru care Marcos Apartments oferă cea mai bună soluție de cazare în oraș, având un raport calitate- preț mai ieftin decât orice unitate hotelieră din Reșița.

marcos 3

Astfel, din anul 2014 „Marcos Apartaments”, o nouă și modernă viziune locală pe piața turismului, deține un portofoliu vast al imobilelor de care s-au bucurat sute de clienți, atât din țară, cât și din străinătate:

„Avem cea mai nouă structură de cazare din Reșița formată din mai multe apartamente, tocmai pentru a oferi un grad sporit de confort și intimitate oaspeților noștri. Nu avem recepție, toate rezervările se fac telefonic prin siteul propriu (https://www.resitacazare.ro/) și siteurile partenere sau cel mai simplu pe Whatsapp – 0722 665 522 . Clienților noștri li se asigură condiții deosebite, curățenie, confort, iar un mare plus față de soluțiile clasice de cazare este acela că fiecare apartament deține bucătărie utilată complet, de la tacâmuri, veselă, la mașină de spălat, cuptor cu microunde, și de asemenea confortul unui somn odihnitor fiind asigurat de saltele cu memorie prezente în fiecare apartament, într-un cuvânt, cam tot ceea ce cauți atunci ești plecat de acasă și vrei să te simți ca acasă.

Avem în total nouă apartamente ce sunt situate în toate zonele orașului și care au un nivel de amenajare de la trei stele la patru stele. Afacerea noastră se desfășoară doar în Reșița, pentru moment, încă nu am luat în calcul extinderea ei la nivel județean sau regional. Dorim ca Reșița să devină un punct de plecare pentru oaspeții care vor să viziteze Banatul de Munte și pentru că suntem tineri și ne adaptăm vremurilor actuale, motto-ul nostru este: „O cazare mișto într-un loc mișto”, a declarat Cosmin Măruță, managerul Marcos Apartments.

marcos 11

Administratorul mai spune că ideea inițierii acestei afaceri a apărut din cauza lipsei de unități de cazare și astfel a fost gândită o structură de cazare pentru oaspeți, în imobile ce copiază confortul de acasă. În fiecare apartament există niște monografii scrise de cei de la Banatul Montan de unde oaspeții se pot inspira ce activități pot să facă, primesc și sugestii de petrecere a timpului liber, propuneri pentru restaurante, sunt puși în legătură cu instructorii de schi, li se oferă toate serviciile pentru a se simți bine.

„Noi am considerat că putem oferi un cămin departe de casă, ca în drumul tău la Reșița să îți găsești confortul, atmosfera care să te facă să te simți acasă, ceea ce nu poate face niciun hotel cu toate rigorile lui, nicio pensiune din oraș, indiferent cât de primitoare este gazda! Un alt motiv pentru care noi suntem alegerea potrivită pentru cei ce vor să zăbovească o perioadă prin împrejurimile Reșiței este și faptul că suntem foarte flexibili când vine vorba de ora de primire și de predare a apartamentelor.

Nu putem decât să ne mândrim cu faptul că am fost ACASĂ pentru turiști din toate colțurile lumii, începând cu România, Australia, Coreea de Sud, Chile, Olanda, Israel, Germania, Austria, Spania, Italia, Norvegia, Franța, Statele Unite ale Americii, Polonia, Anglia, Cehia, Ungaria sau Serbia. Faptul că ei s-au simțit ca ACASĂ și ne-au mulțumit nu poate decât să ne bucure, să ne onoreze și să ne oblige să păstrăm serviciile noastre la cel mai înalt nivel.”

marcos 2

Prețurile variază în funcție de apartament, de numărul de persoane și de capacitatea de cazare disponibilă în toate cele cele 12 luni ale anului. Mai ca în toate domeniile de activitate, nici Marcos Apartments nu a scăpat de perioada pandemiei care a stopat din afluxul de oaspeți, dar Cosmin se declară pe deplin mulțumit în ceea ce privește fidelizarea clienților. „Bucuria noastră cea mai mare este că ne-am fidelizat clienții, dar am atras și prieteni noi, pentru că nouă așa ne place să îi numim, prieteni. Cei care vor să ne treacă pragul îi rugăm să ne contacteze cu încredere și le vom asigura o vacanță de vis, doar apelându-ne la numărul de telefon: 0722 665 522.”

marcos

Dacă vă doriți un concediu ca ACASĂ, alături de cei dragi sau cu ei în inimă, gândiți-vă că este posibil oricând și la orice oră să vă împliniți acest vis. Așadar, apelați cu încredere la serviciile „Marcos Apartments”, ce reprezintă o nouă și modernă viziune pe piața turismului reșițean, ce deține un portofoliu vast al imobilelor pe raza municipiului.

marcos 333

Rezervări telefonice se pot face la numărul: 0722 665 522, pe pagina https://www.resitacazare.ro/ sau dacă doriți să beneficiați de VOUCHERELE Promoționale accesați: https://smartvoucher.ro/MarcosApartmentsResita

Autor Anca Bica

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/