Democrație Facebook la Sânnicolau Mare! Închiderea orașului votată online

Consultarea pe Facebook din Sânnicolau Mare a luat sfârșit. Majoritatea internauților au votat să închidă orașul, deși nu a fost raportat niciun caz de coronavirus. Primarul Dănuț Groza promite că luni va propune înăsprirea și suplimentarea măsurilor pentru combaterea COVID-19.

Democrația în online a fost modul în care timișenii din Sânnicolau Mare i-au cerut primarului să închidă orașul pentru următoarele două săptămâni. Din cei 3.095 de respondenți ai sondajului de pe pagina de Facebook a Primăriei, 57,8% sunt de acord cu închiderea urbei, adică 1.789 din orașul care numără peste 14.000 de locuitori. Primarul Groza, din calitatea de președinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgență, spune că va propune luni înăsprirea și suplimentarea măsurilor menite să prevină răspândirea virusului fără ca orașul să se închidă complet. Măsurile urmează să respecte nevoile timișenilor din satele învecinate care depind economic de oraș și își fac cumpărăturile în Sânnicolau Mare.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Pe baza consultării online și a mesajelor primite cu ocazia sondajului, primarul Dănuț Groza, în calitate de președinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgență, va propune luni, 6 aprilie, înăsprirea și suplimentarea măsurilor menite să prevină răspândirea virusului COVID-19 în Sânnicolau, fără închiderea completă a orașului. Sânnicolau Mare a fost și rămâne un pol local de dezvoltare, astfel că respectăm nevoile locuitorilor din satele învecinate, dar subliniem faptul că protejarea sănătății sânmiclăușenilor primează în fața intereselor comerciale”, a transmis Primăria Sânnicolau Mare pe pagina sa de Facebook.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/