Demisii la mișto și debandadă totală în PNL Caraș-Severin! Răzvrătitul Torma, la un pas de a fi linșat!

Liberalii cărășeni aproape că și-au făcut un obicei din a trata la mișto ședințele de Birou Politic Județean și, efectiv, se joacă de-a demisia!

Senatorul Marcel Vela a anuțat ieri, în prezența lui Gheorghe Falcă, vicepreședintele PNL, că Nelu Popa, Adrian Dacica sau Adrian Torma sunt în continuare membri ai forului de conducere al filialei județene, în ciuda faptului că toți trei și-au anunțat public demisiile. „Nu există nicio demisie înregistrată la secretariatul partidului!”, a explicat președintele PNL Caraș-Severin. Gestul celor trei, precum și al altor membri BPJ, fusese generat de inițiativa lui Marcel Vela de a-l înlocui pe Felix Borcean din toate funcțiile deținute în partid. Deși au anunțat public că nu-și mai doresc să stea la prezidiul BPJ, Popa, Dacica, Torma și ceilalți nu au depus nicio demisie în scris la secretariatul partidului. Ca atare, nu există nicio demisie!

CITEȘTE ȘI: UPDATE. Nelu Popa îşi dă demisia pentru executarea politică a lui Felix Borcean! „Nu sunt de acord cu pusul căluşului în gură!“

Cu demisia s-a jucat nu demult și Marcel Vela. Ales consilier județean, acesta și-a exprimat dorința în scris, pentru ca, la câteva ore distanță, să se răzgândească. Au urmat un proces și un val de acuze la adresa majorității PSD-PMP din Consiliul Județean, care l-ar fi executat. Instanța a arătat că demisia e demisie și Vela trebuie să aștepte 2020 pentru a spera din nou la fotoliul de președinte CJ.

Pe de altă parte, ceea ce ieri trebuia să fie o întâlnire în care să-și spele păcatele, să-și strângă mâinile și să se bucure de cifrele cercetării sociologice, cifre atât de bune încât nici măcar ei nu sperau, liberalii au fost pe punctul de a-și împărți pumni. „Sunt mandatat și voi face tot posibilul ca lucrurile să meargă bine pentru că, așa cum arată cercetarea sociologică, doar oamenii de aici pot să producă binele oamenilor din întreg județul. Am un astfel de mandat, a început de fapt mai de mult și de acum vom vorbi despre ce vom face pentru oameni, e lucrul cel mai important. Conform acestor cercetări, există încredere în liderii de la PNL. Cine să ofere soluții dacă nu cei care se bucură de încrederea oamenilor?! Dinamismul primarilor noștri se va vedea în următorii ani. În primul ciclu, în prima parte a fondurilor europene, se muncește foarte mult să faci proiectele, să le faci eligibile, să iei banii și abia în partea a doua a cliclului de finanțare european se vor vedea rezultatele. Oamenii vor dezvoltare, iar cei de aici pot produce dezvoltare”, a declarat Gheorghe Falcă, înainte de întâlnirea cu liberalii cărășeni.

Cât timp întâlnirea a fost condusă de primarul Aradului, lucrurile n-au degenerat. După plecarea acestuia însă, Adrian Torma a fost ținta săgeților otrăvite. S-au aruncat cuvinte grele, amenințări, jigniri și chiar invitații pe stadion, pentru reglarea problemelor ca între bărbați. Liberalul din Moldova Nouă a fost gata, gata s-o încaseze. Totul e însă pentru binele partidului și, desigur, pentru binele cetățenilor!