Demisie din toate funcțiile politice! Fostul primar Francisc Boldea așteaptă decizia partidului pentru a vedea dacă rămâne consilier local

Fostul primar al municipiului Lugoj, social-democratul Francisc Boldea, şi-a dat demisia din funcțiile pe care le deținea în formațiunea politică: președinte al organizației municipale Lugoj și vicepreședinte al PSD Timiș.

Decizia a fost luată după ce mai mulți membri ai formațiunii politice din Lugoj, printre care s-au numărat Călin Dobra, Cristian Galescu, Oana Lungulescu – Tyukodi sau Gerlinde Opriş, i-au cerut acestuia să facă un pas în spate. Călin Dobra se gândește dacă o să preia conducerea interimară a filialei lugojene, decizie care se va lua săptămâna aceasta.

„În cursul acestei săptămâni vom avea o ședință pentru a vedea cine va prelua conducerea interimară a filialei. Cred că este normal să avem o discuție pentru a vedea cine mai vrea o reconstrucție a filialei și tot atunci o să vedem cine mai dorește să se implice în acest proiect. Dar este clar că PSD Lugoj are nevoie de o reformă totală”, a spus Călin Dobra.

Conform unor surse din interiorul filialei, acesta ar urma să preia conducerea PSD Lugoj, iar una dintre primele decizii care vor fi puse în discuție este legată de retragerea sprijinului politic lui Francisc Boldea, ceea ce înseamnă automat și excluderea lui din Consiliul Local.

Lucrurile se vor mișca pas cu pas, a fost concluzia membrilor PSD Timiș, care au luat act de demisia lui Boldea.