Demisia lui Romeo Dunca, soluția pentru dezvoltarea Caraș-Severinului!

hurduzeu silviu presedinte psd cs
banner publicitar

Liberalii pot reface foarte ușor majoritatea în Consiliul Județean Caraș-Severin. E nevoie de plecarea unui singur om, a președintelui Romeo Dunca!

Silviu Hurduzeu, președintele PSD Caraș-Severin, a salutat trecerea vicepreședintelui CJ de partea social-democraților și a aliaților acestora și a reiterat că PNL poate oricând să formeze o majoritate confortabilă în Consiliul Județean. „Nu PSD îi ia pe consilierii județeni care au fost aleși pe listele PNL. Ei aleg să nu mai voteze alături de președintele Consiliului Județean pentru că și-au dat seama că actualul președinte nu duce într-o direcție bună administrația județeană. Am fost la curent cu presiunile exercitate asupra celor doi vicepreședinți pentru a-și da demisia ca PNL să se formeze o nouă majoritate la nivelul Consiliului Județean. Noi le-am promis că, de fiecare dată când vor anunța o nouă majoritate, vor avea surpriza că le mai pleacă un consilier.”, a comentat Hurduzeu.

Soluția pentru o nouă majoritate e foarte simplă, susține deputatul PSD. Pleacă președintele Dunca, unul din cei doi vicepreședinți devine președinte interimar, cu siguranță nu se mai fac alegeri până la anul, iar postul de vicepreședinte devenit liber putea fi cedat în urma negocierilor celor de la PMP. Astfel se reface majoritatea. „Romeo Dunca să facă apel la propria onoare, nu să o invoce pe a celor doi vicepreședinți! Principalul vinovat pentru ce se întâmplă e președintele Dunca. Din cauza lui dezertează consilierii PNL! Noi putem sta la masă oricând cu PNL dacă Romeo Dunca înțelege că în acest moment el e o problemă în dezvoltarea județului. Nu am refuzat niciodată negocierile, am spus doar că nu vom negocia niciodată cu Romeo Dunca. Cum să stăm la masă cu cel care timp de trei ani ne-a făcut în toate felurile? De cele mai multe ori a depășit un limbaj civilizat, chiar dacă suntem oameni politici și uneori spiritele sunt prea aprinse.”, a conchis Silviu Hurduzeu.