Demis de primarul Mărălescu, fostul administrator public al comunei Turnu Ruieni câştigă procesul cu Primăria! Decizia Tribunalului cărăşean poate fi atacată la Curtea de Apel

La un an de la decizia primarului comunei Turnu Ruieni de a o demite din funcție pe angajata primăriei, Daniela Emilia Șandor, acum edilul-şef ar trebui să accepte repunerea în drepturi și acordarea tuturor salariilor restante.

Tribunalul Caraș-Severin a dat câștig de cauză administratorului public al Primăriei Turnu Ruieni, Daniela Elena Șandor, care a făcut contestație la decizia primarului Mihai Mărălescu de a o demite din funcție, în 1 martie 2018. Hotărârea nu este definitivă, putând fi atacată la Curtea de Apel Timișoara de către edilul comunei Turnu Ruieni.


„Fosta angajată a dat dovadă de comiterea unei abateri disciplinare grave, ceea ce a condus la desfacerea contractului de muncă. Daniela Emilia Șandor a fost angajată pe post de administrator public în 31.08.2017, iar din 4.12.2017 nu s-a mai prezentat la serviciu fără a motiva absența sa într-un fel, astfel că în 28.12.2017 prin dispoziția 296, primarul comunei a solicitat convocarea unei comisii, care să hotărască sancțiunea pentru abaterea disciplinară”, se arată în întâmpinarea făcută de către Primăria Turnu Ruieni. Tribunalul Caraş-Severin a considerat însă că adevărul este altul.