Degringoladă în PNL! Deputatul Rusu se dă la Vela și Schelean!

Pus pe lista excluderilor din PNL de către Ioan Popa, dar luat în brațe de copreședintele la nivel de județ, Valeria Schelean, președintele Organizației Municipale Reșița, deputatul Valentin Rusu, critică în termeni duri conducerea județeană și confirmă încă o dată că liberalii se mănâncă între ei!

„Cum lupta politică se dă, mai nou, cu precădere în afara partidului, iar informările se fac prin intermediul presei, nu pot să nu mă întreb de ce nu mi s-a cerut un punct de vedere legat de propunerea preşedintelui PNL Reşiţa de a fi exclus din organizaţie. Tot din presa cărăşeană am aflat că nu se pune problema excluderii mele, asta în condiţiile în care niciunul dintre copreşedinţii PNL nu mi-a cerut socoteală în vreun fel”, se plânge deputatul.

Vicepreședinte al PNL Caraș-Severin, deputatul Vali Rusu merge mai departe și îi atacă direct pe cei doi copreședinți, Valeria Schelean și Marcel Vela. „Faptul că filiala Caraş-Severin a Partidului Naţional Liberal este într-o relativă degringoladă nu este un secret pentru nimeni. Interesant este faptul că nu regăsesc nici măcar în presă, aşa cum m-am obişnuit, vreo declaraţie a dnei Valeria Schelean şi a dlui Marcel Vela cu privire la soarta organizaţiilor PNL Bocşa şi Băile Herculane. Cum comentează domniile lor trecerea primarului în funcţie Eugen Cismăneanţu şi a întregii echipe la Partidul Mişcarea Populară? Cum explică conducerea bicefală a PNL CS haosul din organizaţia Băile Herculane şi cu atât mai mult rumorile neconfirmate încă, potrivit cărora, după demisia din funcţia de secretar general PNL, dl Ilie Iova va candida la Primăria Caransebeş cu susţinerea altei formaţiuni?”, îi întreabă Rusu pe Schelean și Vela, tot prin intermediul presei, și nu într-o ședință de partid. Pe fondul acestor atacuri directe, nu ar fi exclus ca scena politică din Caraș-Severin să fie zguduită din nou. Mai ales că Traian Băsescu a anunțat că se întoarce în Caraș-Severin foarte curând!