Declarațiile primarului Popa sunt stupide! Cum poate spune așa ceva?!

Primarul Reșiței e luat la țintă de social-democrați după ce i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să achite cheltuielile de întreținere a școlilor!

După senatorul Ionuț Chisăliță a venit și rândul deputatului Luminița Jivan să-l ironizeze pentru solicitările sale pe edilul-șef al Reșiței. Popa se plânsese de banii insuficienți pe care i-a primit la rectificarea bugetară pentru a asigura buna funcționare a Primăriei și a instituțiilor din subordine. Luminița Jivan a țintit pe această temă în două direcții, într-un singur raid. Mai întâi, înspre Ion Mocioalcă, iar mai apoi înspre Nelu Popa. 

„Am fost acuzați de un mare artizan al legislației și mare cunoscător al administrației publice, care are 20 de ani de politică, dar din păcate nu știe nimic, că PSD a dat cu mână largă la Reșița. Domnul Mocioalcă dacă analiza vedea că s-au dat bani pentru funcționare, strict pe trei subcapitole: salarii, bani pentru persoane cu handicap și bunuri și servicii strict pe învățământ. Domnul Popa a primit enorm de mulți bani pentru pentru acest ultim subcapitol, bani cu care trebuia să asigure funcționalitatea unor lucruri în învățământ. A primit 9 milioane de lei de la Guvernul României. Nimeni altcineva nu a primit atât de mulți bani. Nu poți să spui să plătească Dăncilă gazul când tocmai ți-a virat 9 milioane de lei în cont! Astfel de declarații stupide nu-și au rostul!”, a comentat șefa PSD Caraș-Severin.

Luminița Jivan a taxat și declarațiile prezidențiabilului USR PLUS, Dan Barna: „Din păcate, domnul Popa se pliază pe declarațiile domnului Barna, care a declarat că școlile trebuie privatizate, că altfel nu-și au rostul. E datoria noastră însă să investim în educația copiilor. E o absurditate ce s-a declarat!”