Decizie definitivă! Mihaela Popovici a pierdut procesul cu primarul Borcean!

Disputele dintre Mihaela Popovici, fostul manager al Spitalului Municipal de Urgență și primarul Felix Borcean se pare că s-au încheiat. Cel puțin juridic, pentru că există o sentință definitivă a Curții de Apel Timișoara.

Mihaela Popovici l-a dat în judecată pe primar după ce acesta a destituit-o din funcție, pe motiv că nu aplică măsurile solicitate de el pentru redresarea financiară a unității medicale. Popovici avea un concurs câștigat pe o perioadă determinată, astfel că nu avea cum, din punctul ei de vedere, să primească o decizie de revocare din funcție până la finalul mandatului său. Fostul manager a ieșit în presă cu mai multe acuze aduse primarului care se îndreptau mai degrabă spre viața ei amoroasă, spunând că primarul Borcean a dat-o afară pentru că nu i-a acceptat avansurile.

CITEȘTE ȘI:

Felix Borcean are zilele numărate în PNL! Mihaela Popovici a scos dovezile complotului împotriva lui Marcel Vela!

Mihaela Popovici nu mai face plângere la DNA, atacă în instanţă decizia de demitere. „Decizia este abuzivă și ilegală!”

Principala supărare a lui Felix Borcean a fost că Popovici a fost vehementă împotriva înființării Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului, un mijloc de venituri la bugetul spitalului și așa destul de sărac. Decizia de revocare din funcția de conducere a fostului manager a fost legală. Curtea de Apel Timișoara s-a pronunțat definitiv în acest caz.

Când am numit un manager nu m-am gândit la finalul mandatului acelui manager, fiecare dintre cei care s-au perindat la conducerea spitalului mi i-am dorit pentru mult timp, că nu a fost să fie așa din varii motive este o altă discuție. Evident că îmi doresc ca și actuala conducere să reziste și să-și continue munca ce și-a arătat roadele din primele zile, au tot sprijinul meu. Eu nu am făcut mare tevatură nici când am câștigat în primă instanță, nu este cazul nici acum. Da! S-a câștigat și acest proces, Carla Meszaros, jurista Primăriei, a câștigat acest proces, cea care a mai câștigat și alt proces pe care l-a intentat grupul PSD, o felicit pe Carla”, a declarat primarul Felix Borcean.

Acum, fără grija instanței, se limpezesc apele pentru scoaterea la concurs a postului de manager la spital, ocupat interimar de Octavian Dena și de aproximativ o lună de zile de Adrian Cican.

Acum ne-a fost ușurată calea spre a împământeni un manager la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș și probabil că în viitorul apropiat vom demara procedura pentru scoaterea la concurs a acestui post”, a mai spus primarul Caransebeșului Felix Borcean.