Decibelii o vor lua razna pe ritmurile electrice de la Open Air Festival! Nava spațială muzicală aterizează pe Aeroportul Internațional Arad!

timisoara capitala 2023

Arad Open Air Festival își va deschide porțile pentru a patra oară la sfârșitul acestei luni, pentru trei zile de nebunie și delir muzical! Această aventură muzicală efervescentă va îmbina în perfectă armonie zone muzicale variate, precum muzica electronică, rockul și hip-hopul.

Ultimul weekend din această lună vine cu un eveniment care va încinge și mai tare atmosfera fierbinte a verii! Programat în perioada 28-30 iunie, festivalul muzical arădean aduce, pe lângă locația inedită pregătită de organizatori, adică întregul aeroport, și o serie de artiști naționali și internaționali, care vor întreține atmosfera extatică a festivalului. Printre numele importante care vor concerta pe scena festivalului se numără: Paul van Dyk, Markus Schulz, BUG Mafia, DOC cu invitații: Deliric, Vlad Dobrescu, Exile și DJ Nasa, Burak Yeter și mulți alții.

publicitate online in ziar Express de Banat

Călătoria nu va fi numai una muzicală, ci una complexă, melomanii având ocazia de a se bucura de zone de relaxare, camping special, preparate gustoase, scenografii și atmosfera spațială care va întreține spiritul distracției pe tot parcursul festivalului.

Prețul biletelor variază între 60 de lei – biletul pe o zi și 240 de lei – pachetul VIP. De asemenea, în această călătorie spațială, toți „astronauții” sub zece ani vor avea intrare liberă, dacă vor fi însoțiți de un adult care să îi supravegheze. Mai mult, pentru că muzica se simte mai bine împreună cu prietenii, există și o ofertă care le permite participanților achiziționarea a cinci bilete la prețul de patru, pentru o experiență spațială inedită.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Mai multe detalii privind programul complet al festivalului, precum și fiecare categorie de bilet, se pot găsi pe site-ul: www.openairfestival.ro.

Sursa foto: ghidularadean.ro

untitled design set 970x90 px