Dean Beța s-a făcut gladiator! Cu Daniel Oprița antrenor, spre prima ligă!

Un produs sută la sută al fotbalului reșițean, Dean Beța se numără printre cei nouă jucători care au semnat în această vară cu nou-promovata în Liga a II-a, Juventus București. Va fi antrenat de Daniel Oprița, cel care a și promovat cu echipa din Capitală, după un sezon în care nu a pierdut niciun meci.

Daniel Oprița, care obișnuia să-și numească proprii jucători “gladiatori”, încă de pe vremea când o antrena în Valea Domanului pe Metalul Reșița, și-a ales cu grijă “armata” pe care o va trimite în bătăliile ligii secunde. Cu aceleași gânduri, de a câștiga fiecare meci. Unul dintre fotbaliștii care au semnat în această vară cu Juventus București este cărășeanul Dean Beța, în vârstă de 25 de ani. S-a format la Reșița, unde a fost antrenat de regretatul Gheorghe Lupu și de Dan Potocianu, fiind în acea perioadă a junioratului titular în Naționala României la categoria sa de vârstă. S-a transferat la 17 ani la Sportul Studențesc, iar în ultimele trei sezoane a evoluat la Petrolul Ploiești, fiind coleg pentru o scurtă perioadă cu Adrian Mutu.
Acum a acceptat provocarea lui Daniel Oprița și va pune umărul la promovarea Juventusului autohton în prima ligă. Dean Beța a semnat pe un an cu Juventus și speră să intre cât mai repede pe teren, să-și ajute echipa. În noul sezon va evolua cu numărul 17.