De ziua lor, au uitat de suferință! Social-democratele au adus clowni, cadouri și distracție la Pediatrie!

promovare online Timisoara Casa Auto

Sunt internați în spital și nu s-au putut bucura de distracție în aer liber, dar membrele Organizației de Femei Social-Democrate din Caraș-Severin le-au pregătit copiilor internați la Spitalul Județean din Reșița o serie de surprize care au făcut ca 1 Iunie să fie într-adevăr o zi specială pentru ei!

Micuții internați pe Secția de Pediatrie au trecut astăzi mult mai ușor peste injecții, analize și medicamente și s-au bucurat de cadourile primite din partea doamnelor și domnișoarelor din PSD Caraș-Severin. Pe lângă jocurile, jucăriile și dulciurile oferite, social-democratele au plănuit un adevărat program de distracție, astfel că au adus și un clown care abia a mai fost lăsat să plece. A fost distracție în toată regula, copiii au uitat că sunt suferinzi pe un pat de spital și au avut o zi pe care nu o vor uita curând. Au avut grijă de asta Luminița Jivan, lidera oraganizației județene OFSD, și Elena Borchescu, președinta OFSD Reșița, susținute de colegele lor ca de fiecare dată în astfel de momente.

„M-am bucurat să văd atâția copii care zâmbesc chiar dacă sunt bolnăviori. 1 Iunie ar trebuie să fie motiv de bucurie pentru toți copiii. Din păcate, sunt și micuți care trebuie să stea pe un pat de spital în această zi specială. Toți micuții internați în Secția de Pediatrie de la Spitalul Județean din Reșița au primit cadouri din partea noastră, ne-am jucat, am cântat, am desenat, ne-am gândit că astfel îi vom face să uite că sunt bolnavi și că vor avea o zi a lor așa cum o merită”, a declarat la finalul acțiunii Elena Borchescu, lidera femeilor social-democrate din Reșița.

promovare banner maxagro

publicitate tmc 640