De unde are Fritz bani? „Știu că există tot felul de zvonuri că ar fi oameni bogați în spatele meu. Nu este cazul”

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Candidatul Alianței USR-PLUS la Primăria Timișoara explică într-un clip electoral strategia de finanțare pentru campanie și de unde a strâns peste 100.000 de lei.

Fondurile din campania lui Dominic Fritz reprezintă circa 100.000 de lei și provin din donațiile a 200 de cetățeni. „Aș vrea să vă fac o dezvăluire astăzi. Avem peste 200 de oameni care au donat bani pentru această campanie și am strâns peste 100.000 RON. Pentru noi este important ca această inițiativă să vină de jos în sus, de la firul ierbii. Acolo unde mergem în cartiere mulți dintre voi v-ați întâlnit cu mine sau ne-am văzut online pe Zoom și mulți dintre voi ați donat. Scopul campaniei noastre este să ajungă mesajul nostru la cât mai multă lume posibil”, a declarat candidatul.

Din totalul donat, Fritz spune că a primit 25.000 de lei de la un antreprenor român plecat în străinătate. Candidatul Alianței USR-PLUS a explicat că modul în care campania sa este finanțată reflectă modul în care dorește să facă politică. „Știu că există tot felul de zvonuri că ar fi oameni bogați în spatele meu. Nu este cazul. Cea mai mare contribuție a fost de 25.000 RON, venită din partea unui antreprenor român plecat în Austria de două decenii care a spus că vrea să pună umărul pentru un nou început în Timișoara. Felul în care noi finanțăm campania reflectă felul în care vrem să facem politică: bazată pe foarte mulți oameni și nu pe câteva clici”, a încheiat Dominic Fritz.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/