10 milioane de euro pentru modernizarea și extinderea bazei sportive a Universității Politehnica Timișoara

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Printr-o postare pe pagina sa de Facebook, Cătălin Iapă, secretar de stat al Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, a anunțat că Guvernul a aprobat o investiție pentru baza sportivă a Universității Politehnica Timișoara. Baza urmează să fie extinsă și modernizată cu 49 de milioane de lei, bani din bugetul Ministerului Educației.

Joi, la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației s-a aprobat extinderea și modernizarea bazei sportive nr. 1 a Universității Politehnica Timișoara, o investiție de 49 milioane de lei aprobată în Consiliul Interministerial de Avizare a Lucrărilor Publice de Interes Național și Locuințe. Astfel, baza ar urma să fie extinsă cu două clădiri, respectiv 3 etaje, de peste 5.000 mp, iar pe acoperiș vor fi amplasate terenuri de sport, dar și o cafenea cu terasă și toate dotările necesare unei baze sportive. Lucrările de construcție ar dura 36 de luni, conform lui Cătălin Iapă.„Construcția va fi una atipică, va avea două terenuri de sport pe acoperiș, la etajul al III-lea, alături de o cafenea cu terasă. Se vor construi două terenuri de sport cu vestiare proprii, sală de fitness, gradene pentru spectatori, spații pentru deservirea activităților sportive aferente terenului adiacent: vestiare, grupuri sanitare, sală de conferințe, cabinet medical, locuri de parcare pentru autoturisme și autocare, spații tehnice și de întreținere a clădirii și o cafenea cu terasa”, a scris Cătălin Iapă pe pagina sa de Facebook.

Stiri Timisoara si Resita; Pensiunea Dimitrios dacus 05 iulie 2024

Cătălin Iapă a postat și o machetă a viitoarei baze sportivestiri Timisoara si Resita Stiri si Publicitate din Timisoara CCE 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/