De trei ori peste scorul național! Comuna liberală din Caraș-Severin care i-a zdrobit pe social-democrați!

Este una dintre comunele care au explodat la capitolul promovare, dar și la interesul arătat față de proiectele de investiții. Drept dovadă, cetățenii din localitate și-au arătat toată susținerea față de PNL, partidul din care și primarul lor face parte.

Cel mai mare scor al liberalilor din Caraș-Severin a fost obținut în comuna Măureni. Potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Central, 68,73% dintre oamenii care au mers duminică la vot au optat pentru PNL. În tabăra cealaltă, cea social-democrată, s-au plasat doar 11,18% dintre votanți, în ciuda relației bune pe care conducerea județeană a PSD a avut-o cu primarul Brian Filimon.

Edilul-șef din Măureni consideră că alegerea comunității pe care o reprezintă este oglinda aprecierii față de eforturile depuse în ultimii 3 ani pentru dezvoltarea localității.

„Cu siguranță votul oamenilor reflectă oglinda lucrurilor făcute de noi, știind că facem parte din Partidul Național Liberal, bineînțeles aici luând în calcul și lucrurile întâmplate pe țară, însă totuși la sat cred că omul votează după ce vede în oglinda conducerii administrației locale. Pentru acest lucru nu pot să fiu decât mândru, să fim mândri, să le mulțumim cetățenilor”, a declarat Brian Filimon pentru Express de Banat.

Rezultatul zdrobitor obținut de PNL în comuna Măureni nu trebuie trecut cu vederea nici de conducerea județeană a partidului, dar nici de cea națională, consideră primarul liberal. Încrederea arătată de electorat aduce cu sine responsabilitate sporită. „Acest lucru ne dă o responsabilitate mai mare de a face lucruri și bineînțeles cred că îi responsabilizează și pe cei de la județ, conducerea Partidului Național Liberal și pe cei de la național, de la București, ca să poată să ia în considerare comunitatea noastră. Este o comunitate unită și o comunitate care e pregătită pentru a face cât mai multe lucruri bune și pozitive și cu siguranță avem și noi nevoie de sprijinul dânșilor”, a subliniat Brian Filimon, care consideră că a dus o campanie curată. Ba mai mult, a încurajat și celelalte partide să își promoveze formațiunile în comunitatea sa.

Pe locul doi în ordinea localităților „galbene” după votul din 26 mai se situează comuna Ezeriș, cu 64,66% din sufragii orientate spre PNL (16,45% pentru PSD), iar locul 3 este ocupat tot de o comună, Slatina Timiș, acolo unde 60,85% dintre alegători au decis că liberalii sunt cea mai bună variantă în Parlamentul European (8,21% PSD).

banner 970 x 250