Călin Dobra, președintele PSD Timiș, la Comitetul Executiv Național

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Președintele PSD Timiș participă astăzi la Comitetul Executiv al PSD, organizat la București, convocat de urgență după condamnarea lui Liviu Dragnea.

Călin Dobra a declarat că va pleca în capitală pentru a rezolva anumite lucruri ce țin de partea administrativă, dar și pentru a lua parte la Comitetul Excutiv Național.

„Da, merg la București. Merg și pe parte administrativă, pentru că sunt anumite proiecte depuse de la nivelul Consiliului Județean, în mod special pe fondurile guvernamentale, acele investiții în infrastructura rutieră și să vedem situația plăților spre Consiliul Județean, astfel încât să ne achităm față de executanți, și bineînțeles și pe parte politică, după-amiază, la Comitetul Executiv Național”, a spus Călin Dobra.

În ceea ce privește rezultatul alegerilor europarlamentare în județ, președintele CJ Timiș nu a dorit să facă declarații.

„Atunci când mă întorc de la Comitetul Executiv Național, să fiți convinși că vom face și o conferință de presă și o să discutăm toate problemele politice la sediul partidului”, a declarat președintele CJ Timiș.

expres banat 1000x100 (2)