De sărbători toate drumurile duc Acasă… la Grand Hotel Minerva Resort&Spa

paste minerva

În această primăvară se poartă eleganța, rafinamentul, evenimentele inedite și distracția fără limite. Se anunță un Aprilie de poveste!

Ne mai despart doar câteva zile până la Sărbătorile Pascale, iar Grand Hotel Minerva Resort & Spa se pregătește pentru a-și întâmpina oaspeții cu preparate culinare savuroase, vinuri premium, muzică live și multe alte surprize plăcute.

În oaza de relaxare din stațiunea de pe Valea Cernei, primăvara vine la pachet cu voie bună, într-un cadru natural de o frumusețe feerică și cu timp de calitate petrecut în compania celor dragi.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

minerva 5

Bucură-te de terapiile pentru relaxare și admiră natura pentru ca Echipa GHM îți asigură tot confortul și o vacanță de NOTA 10 +

Toți cei care aleg un sejur la Grand Hotel Minerva Resort & Spa vor fi în permanență conectați cu natura, în confortul unei locații premium și vor descoperi un adevărat paradis pentru wellbeing și liniște, având totodată posibilitatea de a-și redobândi sănătatea și starea de bine cu ajutorul băilor cu sulf, electroterapiei, undelor scurte, masajelor terapeutice sau a sesiunilor de laser-terapie, toate asigurate de specialiștii clinicii Balneo Minerva.

minerva 2

Dacă Sărbătorile Pascale înseamnă familie, liniște și bucurii alături de cei dragi, atunci este momentul să vă faceți rezervare de pe acum și să mergeți la Grand Hotel Minerva, regina stațiunii din Băile Herculane. Aveți acces GRATUIT – NELIMITAT la spa (ciubăr, jacuzzi, bazine adulți, bazine pentru copii, saune), iar cei mici au gratuitate.

Toți cei care își doresc să pornească în călătoria de Paști, alături de Grand Hotel Minerva, pot face rezervări la numerele de telefon: 0770 945 105, 0770 941 511 și 0770 949 389.

banner 970 x 250