De sâmbătă, din nou pe Dunăre! Baziaș 1 reia croazierele

Călătoriile pe Dunăre, cu plecare din Portul Moldova Veche, vor fi reluate sâmbătă, 19 mai. Turiștii vor putea din nou să admire frumusețile legendare în cadrul croazierelor cu nava Baziaș 1.

Sâmbătă, 19 mai, se redeschide sezonul călătoriilor pe Dunăre. Baziaș 1 îi așteaptă din nou pe turiști pentru o experiență memorabilă de două ore. La fel ca în anii trecuți, cursele vor fi organizate sâmbătă și duminică, de la orele 13 și 16, singura condiție fiind ca la fiecare cursă să fie rezervate minimum 25 de locuri. Aceleași curse pot fi organizate și în timpul săptămânii, la cererea publicului, ora de plecare putând fi stabilită de comun acord.

Traseul pe care îl propune Baziaș 1 este Moldova Veche – Baba Kaja – Cetatea Golubac și retur, călătorii putând să admire sălbăticia de pe frumosul Ostrov. „În acest moment nu avem nicio noutate, doar să repornim același traseu. Așteptăm să ne ajute Consiliul Județean cu schimbarea motoarelor, că banii sunt aprobați. Abia apoi putem să plecăm pe distanțe mai mari, până la Decebal și eventual până spre Veliko Gradiște”, a declarat, pentru Express de Banat, Mihai Almăjan – administratorul SC Eoliana Caraș SRL.

publicitate ziar expresb 1000x100

Prețul unui bilet este de 40 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru copii. Rezervări se fac la numărul de telefon 0735 233 796 sau la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Moldova Nouă, la numărul 0355 429 799.