De pe ultimul loc, cei de la ACS Poli sunt foarte optimiști înainte de meciul cu Daco-Getica București

ACS Poli primește vizita celor de la Daco-Getica București în runda intermediară, contând pentru ultima etapă a turului. După egalul de la Mioveni, alb-violeții se simt mai încrezători pentru acest meci, dar și pentru cele rămase din 2018, cu Farul și Brăila.

Radu Motreanu vrea chiar trei victorii. „Avem încredere în noi, echipa se pregătește foarte bine, suntem un grup unit și trebuie să iasă soarele și pe strada noastră. Este un adversar dificil, la fel ca toate echipele de Liga a II-a. Dar toată lumea poate să încurce pe toată lumea. Călin Cojocaru în primul rând a unit grupul foarte mult. Mie personal îmi plac metodele lui de antrenament și a adus o forță colectivă. S-a schimbat moralul, e un puncte în deplasare și eu îl consider un punct de plecare. Eu mă gândesc la 9 puncte din ultimele meciuri rămase. Trebuie să jucăm bine pe orice teren, acasă în deplasare, nu contează”, a precizat Motreanu.

Pe aceeași lungime de undă este și Denis Golda, atacant care deocamdată a înscris un singur gol, dar speră să se revanșeze. „Bineînțeles, ne dorim victoria, trebuie să ieșim din acea zonă de retrogradare. Urmează două meciuri grele pentru noi. Daco-Getica a remizat etapa trecută cu Ripensia, au fost anul trecut în prima ligă, au un lot foarte experimentat, ca majoritatea echipelor. Trebuie să facem un joc cât mai bun și să câștigăm mâine. Din păcate pentru mine, am un singur gol. Mă bucur că am șansa să joc, să arăt ce pot, sper ca în următoarele meciuri să pot marca mai mult”, a precizat Golda.

Partida cu Daco-Getica începe miercuri, la ora 14, pe Electrica și nu e televizat.