De pe Broadway, la Timișoara! Musicalul „Mamma Mia” vine în februarie în orașul de pe Bega cu Loredana Groza cap de afiș

Sâmbăta de după Ziua Îndrăgostiților va aduce la Timișoara un spectacol în premieră, cu multe vedete de prim-rang, printre care Loredana Groza, Horia Brenciu sau Aurelian Temișan. Musicalul „Mamma mia”, după care s-au realizat și două filme, „originalul” și continuarea, va fi pus în scenă la Sala „Constantin Jude”, iar biletele au fost puse în vânzare.

Musicalul este inspirat din piesele trupei ABBA, compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus și a fost prima dată pus în scenă la Londra, în West End, în 1999, iar ulterior, a ajuns pe Broadway, în SUA. Spectacolul a a devenit al optulea cel mai longeviv show de pe Broadway și al nouălea din toate timpurile, cu 1.500 de reprezentații. Spectacolul a depășit alte show-uri de anvergură mondială, precum „The Sound of Music”, „The King and I” și până la „Damn yankees”, iar în lume, în fiecare zi, au loc șapte reprezentanții ale „Mamma Mia”. Spectocolul realizat de dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer spune povestea unei fete care urmează să se căsătorească, iar la nuntă a invitat trei bărbați, fiecare fiind un potențial tată biologic al ei.

Distribuție cu vedete din țară

Pus în scenă în peste 50 de țări ca musical, „Mamma mia” a fost ecranizat cu un film cu o distribuție pe măsură: cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale. La Timișoara, pe scenă vor urca Loredana Groza, Bianca Purcărea, Ioana Sihota, Ecaterina Ladin, Aurelian Temișan, Horia Brenciu, Adrian Nour şi Silviu Mircescu. Biletele s-au pus deja în vânzare.

Biletele se pot cumpăra online de pe site-ul iabilet.ro, dar și fizic, din următoarele locații: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18 – 22), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.