Cele două Poli își duc în continuare crucea. ASU în cantonament cu doar 20 de jucători, ACS își tot caută portar

La ambele Poli din Timișoara, iarna aceasta nu este una deloc ușoară. ASU Politehnica a făcut publică lista cu lotul de cantonament, cu unele absențe neașteptate. La ACS Poli, Vivi Răchită își caută în continuare un portar.

ASU face cantonament pe plan local, început luni dimineața. Totuși, lotul de cantonament a fost anunțat luni seara, după ce tot luni, dar la ora 14, a avut loc o ședință pe această temă la rectorat. În ultima perioadă, rectorul Viorel Șerban se implică mai mult la echipă decât o făcea înainte. Dintre cei noi, au intrat în cantonament Dros, Manea, Ene și Vasile. Nu se regăsesc pe listă Kiala, Petcuț, Ivanovici, Ilan și Pițuc, dintre alte noutăți venite de la reunire încoace.

Iată lista:

Portari: Rareș Murariu, Dalin Munteanu, Alexandru Borbei

Fundași: Călin Jurj, Ioan Mera, Cristian Scutaru, Ionuț Coadă, Alexandru Cherecheș, Dragoș Cojocaru, Denis Radu

Mijlocași: Alin Ignea, Bogdan Vasile, Raul Vidrăsan, Cristian Dros, Alexandru Gașpar, Mihai Ene, Adrian Bedea, Marvin Schieb

Atacanți: Ionuț Plămadă, Alin Manea

De pe listă constatăm și câteva „dispariții”. O dată, cea previzibilă a lui Velici, care s-a înjurat cu un suporter pe Facebook, dar și cea neprevăzută a lui Florin Lazea, care aparent va pleca și el. „După cum se poate observa, în lot nu au fost incluși, deocamdată, Gelu Velici și Florin Lazea. Situația jucătorilor va fi clarificată în zilele următoare”, se precizează în anunțul clubului.

Iar dacă despre cei doi se sugerează măcar ceva, Bogdan Nicolescu nu apare nicăieri. Fotbalistul este și arbitru în lotul de Liga a III-a.

ACS Poli încearcă variante de portar

În tabăra ACS, Valeriu Răchită caută în continuare un portar, după ce Mădălin Smaranda a fost tras pe linie moartă. Ca să nu se repete situația ridicolă cu Cristian Nedelcovici, anunțat oficial și a doua zi dat afară, acum clubul îl testează pe Răzvan Began. În vârstă de 22 de ani, portarul a mai trecut pe la CFR Cluj, CSM Sighetu Marmaţiei, Farul Constanţa, Luceafărul Oradea, Foresta Suceava şi FC Hermannstadt.

Altfel, clubul anunță jucători care își diminuează salariile. „Jucătorii noștri Cosmin Bîrnoi și David Pop au acceptat astăzi noile condiții contractuale propuse de club ”, se arată pe Facebookul clubului.