Alți jucători în probe la ACS Poli. De data aceasta, doi fotbaliști crescuți în Italia

Valeriu Răchită aduce în continuare jucători în probe la ACS Poli. Marți au sosit la antrenamente alți doi fotbaliști care au jucat și în Italia. Este vorba de Mirco Miori și Ciprian Dombrovoschi, jucători tineri, dar fără CV-uri extraordinare.

Miori are 23 de ani și este portar. Aparține de Atalanta Bergamo și a mai trecut în cariera sa pe la la Sudtirol, Piacenza, Alma Juventus Fano și Triestina. Mirco Miori, dacă va rămâne la Timișoara, va veni sub formă de împrumut. În teste se află de luni și alt portar, Răzvan Began. De data aceasta, a mai venit și un jucător de câmp pentru ca antrenorul să-l analizeze.

Cât despre Ciprian Dombrovoschi, este un fotbalist liber de contract de 25 de ani. Evoluează pe postul de fundaș central și este născut la Lugoj, dar are și cetățenie italiană. A trecut în cariera sa pe la la Grosseto, Messina, Ilvamaddalena și în tur a jucat la Farul Constanța, dar clubul a renunțat la el. Alt jucător adus la Timișoara, Sebastian Culda, a fost pus pe liber de Metaloglobus București, altă contracandidată pentru evitarea retrogradării.