De Moș Nicolae s-a deschis patinoarul la Caransebeș

De 12 ani, distracția caransebeșenilor pe timpul iernii este patinoarul artificial amplasat în Parcul General Dragalina, deschis în fiecare an de Moș Nicolae pentru ca bucuria copiilor și tinerilor să fie și mai mare. Primarul Felix Borcean a deschis ediția 2018 de pe gheață, alături de copii.

De la înființarea patinoarului și până acum, tarifele de intrare și închirierea unei perechi de patine au rămas neschimbate, 5 lei, iar pentru grupuri organizate, la cerere, se pot oferi ședințe gratuit.

„Conform tradiției, și este bine să fie o tradiție, cu ocazia Sfântului Nicolae, patinoarul din Caransebeș se deschide, de data aceasta fără poticneli cum a fost anul trecut, și pentru că s-a creat această tradiție, pentru că ea aduce bucurie, aduce emulație, este un plus pentru orașul nostru, este un lucru benefic, pentru că și copiii și tinerii au unde să-și consume energia”, ne-a declarat primarul Felix Borcean, care a mai precizat că în acest an s-au achiziționat 50 de perechi de patine, ceea ce dovedește seriozitatea firmei cu care s-a încheiat contractul de gestiune.