De la țuică și vin, direct pe micile ecrane!

După ce în urmă cu aproximativ o lună se afla într-un scandal cu fostul său impresar Daniel Sână, tânărul cântăreț de muzică populară din Bocșa, Ionuț Pârlițeanu, a trecut peste toate nedreptățiile și cancanurile, apucându-se foarte serios de treabă.

De curând, Ionuț a semnat un contract cu una dintre cele mai renumite case de discuri din Timișoara – Electro Record, avându-l ca manager pe Mihăiță Ardelean. Alături de acesta, bocşeanul a scos deja două piese cu prilejul Sărbătorilor „Când mă gândesc la tine” și „Am făcut tot ce ai vrut”, piese la care tânăra speranță a oraşului a filmat şi două videoclipuri care deja apar pe posturile TV de muzică populară și de petrecere.

Surprizele nu se opresc aici pentru fanii lui Ionuț Pârliţeanu. De Ziua Naţională a României, celebrul artist urmăreşte să scoată pe piaţă cel mai nou album semnat de el şi alţi interpreţi de muzică de petrecere. Totodată, admiratorii lui Pârliţeanu îl pot vedea pe viu, deoarece tânărul va porni într-un turneu de promovare a albumului. „Vreau ca publicul meu să îmi aprecieze munca depusă pentru ei. Am filmat cele două clipuri într-o stare de sănătate precară, cu temperatură, și asta doar ca fanii mei să se bucure de muzica ce le-o dăruiesc. Pe această cale vreau să îi transmit mamei mele că ea este balsamul sufletului meu. Deși este cam devreme, aș vrea să spun Crăciun fericit numerosului meu public”, a declarat emoţionată viitoarea vedetă a oraşului Bocşa.

Printre soliști alături de care Ionuț a cântat se numără o altă bocșeancă, în persoana lui Carmen Șerban, Denisa sârboaica sau Dan Nistor.