De la combaterea fenomenului furturilor din buzunare, la şefia Consiliului Judeţean Timiş. Cristi Brâncovan a obţinut semnăturile necesare

Cristi Brâncovan, timişoreanul cunoscut în special pentru demersurile sale reuşite de a combate fenomenul furturilor din buzunare, a strâns semnăturile necesare pentru a candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. O va face ca independent, pentru că asta îl caracterizează, spune candidatul.

Brâncovan a obţinut mii de semnături în doar două săptămâni. Din 5 august deja are semnăturile necesare. Candidatul vrea să demonstreze că se pot face lucruri mari şi cu bani puţini. Acesta a declarat pentru Express de Banat că investiţia sa de până acum în precampanie este de 240 de lei, reprezentând patru bannere a câte 60 de lei fiecare. Ce l-a determinat să candideze? Îndemnul oamenilor.

„Cetăţenii cu care am interacţionat atât în mediul online, cât şi în viaţa reală mi-au solicitat acest lucru, pe parcursul a mai mulţi ani. Nu am putut să mă dau la o parte şi mi-am asumat chestia asta, bineînţeles condiţionat de obţinerea semnăturilor necesare susţinerii candidaturii, lucru care s-a întâmplat fără niciun fel e probleme. În circa două săptămâni au venit 3.000 de oameni în Piaţa Operei pentru a mă susţine. Pentru că am avut parte de sprijinul atâtor oameni pornesc în luptă cu elan şi cred în şansa mea. Din 5 august sunt strânse. Toţi oamenii care au venit au făcut-o din convingere” , a declarat Cristi Brâncovan pentru Express de Banat.

Cristi Brâncovan a devenit cunoscut prin demersurile şi rezultatele pe care le-a avut în combaterea furturilor din buzunare. Acum crede că se poate implica mai mult în viaţa comunităţii şi, aşa cum a făcut în cazul hoţilor din buzunare, va pune accentul pe finalitatea acţiunilor sale, nu pe promisiuni.

„În urma experienţei cu hoţii, am reuşit să demonstrez un lucru simplu, că dacă se vrea se poate. Pe lângă demascarea hoţilor, am avut oportunitatea de a ajuta părţile vătămate, Poliţia, Procuratura la condamnarea a şapte hoţi. Lumea a văzut şi imaginile acelea în care îi viralizam pe hoţi. Am fost apreciat şi pentru finalitate, nu doar am dat din gură. În orice cauză m-am implicat am căutat să găsesc şi o finalitate. Asta vreau să fac şi la Consiliul Judeţean, pentru că oamenii sunt interesaţi de lucruri concrete, de ce anume faci pentru ei ca să îi ajuţi”, a adăugat Brâncovan.