De jandarmi scapă cine poate! Ori te calcă în picioare, ori pe trecerea de pietoni!

Încă un accident de circulație pe străzile Reșiței de care se face vinovat un jandarm! Victimă, un tânăr de 18 ani care traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni!

Accidentul a avut loc pe zebra de la Miorița, când vizibilitatea e cea mai proastă, la trecerea de la zi la seară. Conducătorul auto, un jandarm, probabil neatent, a accidentat pe un tânăr. Autoturismul nu a rulat cu viteză mare, iar victima n-a suferit, din primele informații, răni foarte grave. A fost transportat la spital pentru mai multe investigații, în timp ce șoferul dă explicații polițiștilor. Cert este că nu a consumat alcool.

Ieri, tot la Reșița, alt accident. Provocat tot de un jandarm. Două cazuri nefericite, care n-ar trebui să aibă nicio legătură cu uniformele pe care le poartă șoferii vinovați. Numai că, în contextul declarațiilor făcute de șeful lor, șeful Jandarmeriei Române, Gheorghe Cucoș, declarații nesimțite și scandaloase, reșițenii au reacționat la accidentul de astăzi cam la fel cum au făcut-o românii la adresa Patriarhului Daniel, care avea nevoie de invitații speciale pentru a spune o rugăciune pentru victimele de la Colectiv. Reamintim, Cucoș, colonelul împuternicit șef al Jandarmeriei Române, a acoperit un parlamentar care lovise cu mașina, chiar pe trecerea de pietoni, un pieton. Asta, în ciuda faptului că gestul incalificabil și de condamnat al parlamentatului a fost filmat! Deși se vede foarte clar că mașina parlamentarului nu oprește la trecerea de pietoni pe care se aflau mai multe persoane, Cucoș s-a umplut de penibil afirmând că pietonul s-a aruncat intenționat pe mașină. De fapt, a umplut de penibil instituția, Jandarmeria Română!