Alte zece gospodării din Văliug au canalizarea modernizată

Moș Crăciun a venit mai repede pentru 11 familii din Văliug. Proiectul  de reabilitare și dezvoltarea sistemului de canalizare al Primăriei în parteneriat cu o companie națională a ajuns și la porțile acestor familii.

Una dintre problemele cu care se confruntă localitățile de la poalele Semenicului este lipsa unui sistem de canalizare bine pus la punct. Cu proiectul inițiat de Primăria Văliug s-a reușit reabilitarea unei porțiuni importante din sistemul de canalizare al comunei, iar acum, în prag de sărbători, reabilitarea a ajuns la alte 11 gospodării.

Proiectul include refacerea rețelei de canalizare, 11 cămine de branșament pentru construcțiile existente în zonă, bazin de stocare apă și refacerea drumului până la acesta și a rețelei de apă.

Compania colaboratoare a contribuit la acest proiect cu suma de 23 mii lei. „Reabilitarea sistemului de canalizare și extinderea sa la încă 11 gospodării din zona Poiana Văliugului au fost obiective importante ale Primăriei și ale Consiliului Local încă de la preluarea mandatului, iar inițiativa companiei de a ne sprijini financiar a contribuit semnificativ la finalizarea proiectului. Suntem la a doua colaborare cu aceasta, după sponsorizarea echipei locale de fotbal, și mă bucur că avem un partener de încredere în proiectele de dezvoltare a comunității pe care ni le propunem”, a spus Sorin Blaga, primarul comunei Văliug.

Comments

  1. SUNTomulDErandSImieIMIpasa says:

    Anca Erena,esti nepregatita…daca n-ai stiut afla acum…primarul Comunei Valiug este IOAN POPA,alias Nelu Taitzelu….:)…deci meritele i se cuvin…:)…n-auzi ca vrea sa bage in lac sus totzi dracii de pesti in afara de pastravi…:))))))))