De ce să plasați un pariu pe fotbal, astăzi, la Betfair sports?

plasati un pariu pe fotbal

Orice am vrea să achiziționăm, cei mai mulți dintre noi consultăm mai întâi datele din ofertele online, căutăm cel mai bun discount și abia apoi cumpărăm. Pe acest stil de acțiune se bazează de cele mai multe ori și oferta celor mai bune platforme de pariuri online. Tocmai de aceea, dacă nu ați încercat încă varianta, acum este timpul să analizați situația, să deschideți un cont și să plasați un pariu pe fotbal, astăzi, la Betfair sports!

Un jucător bun la pariuri sportive va fi întotdeauna un jucător informat, care știe să profite de bonusurile oferite de cele mai importante platforme online. Pentru a vedea unde sunt acestea disponibile și cu ce vin site-urile consacrate, merită să citiți rândurile de mai jos.

De ce sunt platformele online mai bune decât agențiile stradale?

leader board 728 x 90 px

Din dorința de a câștiga o cotă de piață cât mai importantă, competiția dintre platformele online și agențiile stradale de pariuri este foarte strânsă. Site-urile online de pariuri sportive vin adesea cu atât de multe avantaje de joc, încât oferta este greu de refuzat. Iată care sunt cele mai importante:

1. Bonusuri consistente la deschidere conturi

Atunci când pentru deschiderea unui cont poți să primești câteva sute de lei, cu siguranță îți dorești să fii printre norocoși. Chiar dacă nu vei face cele mai bune predicții în ceea ce privește deznodământul meciurilor, ai cel puțin șansa să joci mai mult, fără nicio implicație financiară.

2. Payout mai bun

Cu siguranță, ori de câte ori ți-ai ridicat câștigurile de la o agenție stradală, ai văzut că profitul era ceva mai mic decât te așteptai. Asta pentru că payout-ul este mai mic și comisioanele sunt mai mari . Spre deosebire de acestea, site-urile online de pariuri sportive oferă un payout mai mare, care este în avantajul tău. Și chiar dacă diferența îți poate părea neglijabilă, în timp, dacă faci calculele, cuantumul poate fi mărișor.

3. Sfaturi de la profesioniști

Sunt multe persoane care se dau profesioniști și în fotbal și în pariuri sportive. Situația de cele mai multe ori este exagerată. Nu același lucru se întâmplă pe platformele de pariuri mari. Aici selecția este una cât se poate de riguroasă și puteți avea mult mai multă încredere că aceste ponturi la pariuri sunt mult mai aproape de realitate.

De ce să plasați astăzi un pariu la fotbal pe Betfair?

Betfair este unul dintre cele mai interesante site-uri de pariuri sportive internaționale de pe piața românească și unic. Zilnic sunt oferite utilizatorilor bonusuri de deschidere cont, de campionate sau de joc și analize detaliate despre meciuri și competiții. Aceasta platformă este pentru orice tip de jucător, fie el amator sau profesionist. Și doar aici ai opțiunea de a fi direct implicat în stabilirea cotelor unui meci, prin opțiunea de betting exchange.

Site-ul susține jocul responsabil, oferind setări pentru cei care simt uneori că pierd controlul jocului. Încurajează educare publicului, pariatul echilibrat și gestionarea eficientă a bugetului. Pariurile sportive de aici sunt doar pentru cei care au trecut de majorat.