De ce nu organizează primarul Robu concurs pentru postul de director al Poliției Locale? Pentru că nu vrea!

Nicolae Robu continuă să dea replici de copil răsfăţat pe probleme cât se poate de serioase. Întrebat, în cadrul unei conferinţe de presă, de ce nu organizează concurs pentru postul de director al Poliţiei Locale, Robu a răspuns simplu: „Nu vreau!”.

Dorel Cojan a fost numit director executiv la Poliţia Locală în anul 2014. Până în ziua de astăzi nu a participat la niciun concurs pentru această funcţie şi mandatul de interimar i-a tot fost prelungit. După ce a spus că efectiv nu vrea să organizeze concurs pentru acest post, Robu a venit şi cu argumente, motivând că este mulţumit de activitatea lui Dorel Cojan.

„Nu vreau să organizez concurs. Sunt foarte mulţumit de prestaţia pe care domnul Dorel Cojan o are în fruntea Poliţiei Locale şi atâta vreme cât legea îmi permite şi cât el va avea o prestaţie bună, îi voi da acele prerogative, totul legal. Nu vă pot spune în baza căror prevederi. Asta ştie Serviciul de Resurse Umane. Este perfect legal totul. Au fost reclamaţii de la cei care au ochit acest post, grupurile de interese care sunt deranjate că nu îşi pot face de cap. Poliţia Locală nu este manevrabilă de nimeni şi de aici apare un deranj, că altfel de ce nu ar putea dormi cineva că e Dorel Cojan în funcţia de director executiv al Poliţiei Locale.”, a menţionat Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

leader board 728 x 90 px

Acesta a adăugat că pentru el rezultatele sunt cele care contează, iar Poliţia Locală ia mereu premii naţionale. Conform edilului, Poliţia Locală este una apreciată şi în sondajele pe care le-a făcut pe plan local vizavi de percepţia populaţiei faţă de autorități.