De ce Hurduzeu şi nu Dunca? Gabriela Stuparu: „Nu am văzut niciun proiect concret din partea candidatului liberal decât nişte sloganuri «fără hoţi»”

Gabriela Stuparu, candidat social-democrat pentru fotoliul de consilier județean, transformă încercările liberalilor de a-l elimina pe Adrian Torma din cursa electorală într-un câștig de imagine indubitabil pentru echipa din care face parte, considerând că șansele lui Romeo Dunca pentru câștigarea Consiliului Județean sunt astfel diminuate.

„Acest val care se ridică la Moldova Nouă, odată cu revenirea lui Adrian Torma în competiția electorală, îl împinge pe Silviu Hurduzeu către al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean, cum de altfel îi împinge pe mai mulți membrii ai alianței PRO Caraș-Severin către fotoliile de consilieri județeni. De ce? În primul rând, pentru că avem de-a face cu un personaj, mă refer aici la domnul președinte, Silviu Hurduzeu, cu o experiență, cu o expertiză în acest domeniu, lipsit de orice bănuială legitimă, ca să folosesc un termen juridic, cu privire la cinstea, corectitudinea și onestitatea exercitării atribuțiilor sale pe perioada mandatului pe care, în curând, îl va încheia. În mod sigur, atât dânsul, cât și lista noastră de consilieri va avea de câștigat în rândul cetățenilor.”, a subliniat social-democrata Gabriela Stuparu.

În plus, fostul magistrat nu s-a sfiit să scoată în evidență motivele pentru care varianta aleasă de liberali pentru câștigarea celui mai râvnit fotoliu din Caraș-Severin, Romeo Dunca, nu merită să conducă județul în următorii patru ani: „Aș vrea să mă refer un pic la candidatul PNL la președinția Consiliului Județean și să fac o remarcă. Atunci când candidezi la o astfel de funcție trebuie să vii cu un proiect. Eu așa știu, așa am văzut, așa știu că se practică. Vii cu un proiect concret pe care tu îl pregătești pentru județul Caraș-Severin. Eu, până în acest moment, repet, nu am văzut un astfel de proiect din partea candidatului liberal decât niște sloganuri: «fără hoți», fără mai știu eu ce, dar, concret, pe poziții sociale, pe infrastructură, pe sănătate, pe învățământ, nu știu”.

(E).