„De asta l-au votat cărășenii pe Dunca?! Am înțeles că nu face drumuri, dar eu aștept măcar gazul la Moldova Nouă!”

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, e desființat pur și simplu de fostul șef al administrației publice județene, Silviu Hurduzeu, care nu a identificat nici măcar o realizare în cele șase luni de mandat!

Actualul parlamentar s-a săturat să-l tot audă pe Dunca vorbind despre hoție și-i amintește că oamenii i-au acordat votul pentru ceea ce le-a promis în campania electorală, lucruri despre care acum nu scoate o vorbă. „După șase luni atât reușește să facă, să vorbească doar despre furturi?! Marea realizare a domnului Dunca de până acum e că acuză fosta administrație de anumite lucruri nedovedind nimic?! Păi instituțiile statului nu ar fi intervenit dacă erau nereguli, au așteptat să vină domnul Dunca să le sesizeze?! Spunea că o să facă drumuri. L-am văzut declarând că nu mai face drumuri în mandatul său, că drumurile vor fi tot așa. De asta l-au ales oamenii?! Să spună că nu mai face drumuri?! Renunță la contractele de finanțare pentru cele trei staționare pentru că au crescut foarte mult sumele neeligibile. Păi să discutăm pe lucruri concrete, nu pe povești. Contractele de finanțare sunt semnate, sumele neeligibile nu ajung la 35 de milioane, cum spune el. Era vorba de vreo 15.”, a comentat Silviu Hurduzeu.

În timp de președintele Dunca arată acuzator cu degetul înspre toată lumea, parlamentarul PSD îi cere să vorbească mai bine despre lucrurile promise în campania electorală, lucruri care la vremea respectivă erau certitudini, iar astăzi pur și simplu nu mai sunt de actualitate. „Nu am văzut niciun proiect depus de actuala administrație! Gazul promis în campania electorală?! Încă nu a fost introdus gazul la Moldova Nouă. Aștept cu interes momentul acela. Așa au promis reprezentanții PNL, au fost acolo în frunte cu președintele PNL la nivel național. Acum au spus că nu mai fac drumuri, deși în campania electorală spuneau cum va crește asfaltul pe drumurile județene din Caraș-Severin. Aștept introducerea gazului la Moldova Nouă. Au tot ce le trebuie, au guvernare, Consiliu Județean, Primărie, sper că voința politică nu i-a părăsit și să le revină peste trei ani, la viitoarele alegeri. Cu autostrada ne-am lămurit, a fost promisă de vreo două ori, nu se va face nici în acest mandat!”, a punctat liderul social-democrat.

Care e cea mai mare realizare a lui Romeo Dunca în primele șase luni de mandat?! Ne-a spus chiar președintele CJ: „Speranța oamenilor serioși că se poate face bine județul ăsta și a firmelor că pot să vină și să aibă o tratație civilizată, că există șansa, dacă vom găsi bani, să poată să muncească, să facă treabă de calitate și să-și ia banii corect, conform normelor legale de atribuire a licitațiilor. Este un mare câștig, oamenii au început să aibă încredere.”.