Diagnosticul senatorului Mocioalcă: „Sinistrul Sănătății” trebuie să plece! În mandatul său au avut loc cele mai multe tragedii umane!

untitled design set 970x90 px

Parlamentarul PSD Ion Mocioalcă s-a convins că Vlad Voiculescu trebuie extirpat din Guvernul Cîțu și asta imediat, înainte ca sistemul medical românesc să ucidă din nou!

Senatorul de Caraș-Severin nu-i cere ministrului Sănătății altceva decât ceea ce chiar acesta cerea pe vremea când era în opoziție și aveau loc tragedii, precum ceea de la Colectiv sau de la Piatra Neamț. „ «Sinistrul Sănătății» Vlad Voiculescu invoca sus și tare principiul responsabilității politice și cerea cu vehemență demisia miniștrilor Sănătății. Acum, Voiculescu se agață, fără rușine cu ghearele de scaunul de ministru, deși în mandatul să au avut loc cele mai multe tragedii umane: pacienți arși de vii sau sufocați din lipsă de oxigen, bolnavi în stare gravă evacuați în miez de noapte, morți îngropați dezbrăcați în saci de plastic. Asta e «reforma nesimțită» pe care o face USR PLUS. Principiile sunt bune doar pentru alții, niciodată pentru miniștrii lor!”, a comentat Ion Mocioalcă pentru expressdebanat.ro.

Indiferent cine va răspunde penal pentru morții de la „Victor Babeș”, senatorul social-democrat spune că trebuie să existe și o răspundere politică. Iar asta înseamnă demisia ministrului Voiculescu. „Tragedia de la Spitalul Victor Babeș se adaugă motivelor de o gravitate extremă pentru care „sinistrul Sănătății” Vlad Voiculescu trebuie să plece. Este încă o dovadă strigătoare la cer a dezorganizării, a perpetuării improvizațiilor criminale, a deciziilor proaste, a managementului catastrofal al actualului ministru al Sănătății.  Parlamentarii PNL care au cerut demiterea lui Voiculescu trebuie să voteze moțiunea pentru a arăta alegătorilor lor că nu sunt complicii acestui «sinistru al Sănătății». Altfel rămân doar niște mincinoși, care își bat joc pe față de oamenii care i-au votat!”, a mai spus Ion Mocioalcă.

PSD a anunțat că va depune o nouă moțiune împotriva ministrului Vlad Voiculescu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/