La Reșița, rufele se spală în oraș! Blitz Blanc – curat, călcat, parfumat cu o mașină-minune!

explo 1000x200

Daniela Iakab, soția artistului Cristi Iakab, și Carmen Popa, prima doamnă a Reșiței, și-au unit forțele într-o nouă afacere de succes în municipiu.

Cu un buget de aproximativ 42.0000 euro, obținut prin programul Start-up Nation, cele două antreprenoare au pus bazele unei curățătorii profesionale, ce are în dotare cele mai noi aparate din acest domeniu made in Italia, undele dintre ele fiind unicat în România. Cum e cazul unei mașini de spălat pentru confecții pretențioase, care nu folosește apă și nu afectează absolut deloc țesăturile.

„Ideea ne-a venit rapid și asta tot dintr-o necesitate feminină: unde ne spălăm hainele rapid și cu un rezultat excelent? Ce ne facem cu obicetele vestimentare pătate sau îngălbenite de timp? Și de aici am plecat. Nu facem excepție pentru nimeni. Pot veni la noi chiar și înaltele fețe bisericești cu veșmintele acestora, care la domiciliu ar fi mult mai greu de curățat și întreținut”, au explicat cele două femei de afaceri.

Spălătoria din centrul municipiului va fi un business cu bătaie lungă, spun Daniela și Carmen, pentru că atât persoanele juridice (firme, unități hoteliere, instituții), cât și cele fizice se confruntă cu același timp limitat și preferă ca rufele să fie, da, „spălate în public”, Mai ales că de la Blitz Blanc rufele ies ca noi!

Spălătoria utilizează echipamente și detergenți de cea mai bună calitate, oferind servicii de curățare și spălare pentru toate tipurile de haine, dar și pentru îmbrăcăminte specială precum rochii de mireasă, rochii de ocazie sau costume.

În cadrul curățătoriei Blitz Blanc, situată în Piata 1 Decembrie 1918 din Resita, în spatele Sălii Polivalente, curățarea ecologică este cunoscută și sub formă de curățare uscată. Acest procedeu este folosit în special pentru hainele delicate care în contact cu apa își schimbă dimensiunile sau culorile.  Personalul spălătoriei are un grad înalt de specializare, iar tehnolgia ecologică de ultimă oră completează succesul procesului de curatare al hainelor.

  • utilaj unic in Romania de ultima generatie
  • curățare uscată + procedura *** de la curatatorie ecologică
  • curăță până și cele mai delicate materiale: mătase, lână, piele, etc.
  • îmbrăcăminte specială: rochii de mireasă, de ocazie, costume, geacă de biker, etc.
  • îndeplinește cele mai strice reguli de protecție a mediului

Toți cei care doresc  informații suplimentare despre serviciile curățătoriei, ce funcționează de luni până vineri, între orele 08-18,00, pot apela numărul de telefon 0771. 011. 735.