De 8 Martie, femeile sunt în centrul atenției la Iulius Town!

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

De ziua lor, doamnele și domnișoarele sunt sărbătorite în restaurantele și cafenelele cu specific internațional din Iulius Town Timișoara cu oferte inedite. Meniuri apetisante, muzică live și o atmosferă cosmopolită sunt ingredientele unei seri de 8 martie perfecte. Descoperă ofertele pe site-ul Iulius Town!

Cei de la Iulius Town au pregătit surprize pentru ziua de 8 Martie, pentru ca toate femeile, indiferent dacă sunt iubitele, mamele, fiicele, soțiile sau bunicile voastre, să se simtă apreciate. De ziua lor, locațiile din Iulius Town le-au pregătit femeilor oferte speciale și preparate savuroase, asezonate cu un ambient relaxant.

Printre localurile de la Iulius Town care se pregătesc de sărbătoarea femeilor cu multe specialități se află: Lexico, Atmosphere, Select Bistro, Sova`s, Ana Lugojana, C-House Milano și Manufaktura. Femeile vor beneficia și de discounturi festive. Descoperă ofertele speciale din locațiile Iulius Town Timișoara și sărbătorește Ziua Internațională a Femeii cu mâncare bună!

publicitate tmc 640

 

publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/