De 2 ani, Ştirile circulă mai repede în Caraş-Severin!

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Express de Banat, cotidianul online preferat de cei mai mulţi dintre cărăşeni, împlineşte astăzi doi ani de existenţă.

La ceas aniversar, întreaga echipă Express de Banat doreşte să mulţumească tututor colaboratorilor şi cititorilor, mai vechi sau mai noi, care nu sunt astăzi deloc puţini, ba dimpotrivă, se înmulţesc spectaculos. Încurajările, aprecierile şi criticile dumneavoastră ne-au făcut să fim mai buni, mai prompţi şi să creştem vizibil de la o zi la alta. Express de Banat este astăzi cel mai citit cotidian online din Caraş-Severin, are cei mai mulţi prieteni pe Facebook şi este principala sursă de informaţii din judeţ pentru televiziunile naţionale şi ziarele centrale. Cu alte cuvinte, este cel mai apreciat, iar asta ne bucură şi ne obligă în acelaşi timp la mai mult.

trafic

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Toate acestea ar fi fost mai greu de realizat dacă Vesna Simici, Ciprian Cuciureanu şi Alexandra Jurca nu ar fi ajuns în acest al doilea an de existenţă a ziarului în tânăra şi entuziasta echipă Express de Banat. Ştirile care ajung în fiecare zi pe ecranul calculatoarelor, laptopurilor, tabletelor sau telefoanelor dumneavoastră sunt rodul muncii unei echipe în adevăratul sens al cuvântului şi acesta este poate cel mai mare câştig. Audienţa şi toate celelalte vin de la sine. Express de Banat şi-a consolidat poziţia de lider în ierarhia ziarelor electronice din Caraş-Severin chiar dacă a evitat să prezinte subiecte exclusiv de dragul numărului mare de cititori. Am prezentat într-o proporţie echilibrată ştiri negative şi lucruri pozitive, am primit aprecieri, dar am şi deranjat şi promitem să o facem şi mai tare de acum încolo. Dacă e cazul! Rămâneţi pe www.expressdebanat.ro! Ştirile circulă mai repede în Caraş-Severin!

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Pentru tot COLECTIVUL, inclusiv “bebelusii“ mancaciosi:

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/