De 1 Mai puteți alege un traseu cu bicicleta Caransebeș – Zervești, până în „Poiana narciselor”

explo 1000x200

Deși „Sărbătoarea narciselor” de la Zervești nu se mai organizează, caransebeșenii iubitori de natură doresc să o exploreze cu bicicleta și să parcurgă un traseu tematic până în „Poiana narciselor“ de la poalelele Muntelui Mic.

Organizatorul acțiunii, George Pelin, propune câteva ore de recreere în ziua liberă de 1 Mai. „Va fi în 1 mai o tură cu bike-ul în natură, să vedem dacă mai sunt narcise. Am ales un traseu frumos offroad, Caransebeș – Zlagna – Zervești de 25 km, cu 220 m diferență de nivel, traseu la îndemana oricui și ca dificultate este ușor spre mediu”, menționează George Pelin, care, deși nu organizează aceste trasee cu bicicleta sub egida vreunei asociații, are din ce în ce mai mulți doritori de la vârstele cele mai fragede până la iubitori de natură de peste 50 de ani.

„Plecarea va fi de la ceasul din Centrul Civic la ora 10.00, în 1 mai, ruta turei se poate schimba în funcție de vreme, sau de preferințele majorității. Sper să aveți asupra voastră tot ce este necesar unei ture de mountainbike, în special buna dispoziție”, mai spune George Pelin.

banner 970 x 250