Delia și Iris vin la Caransebeș cu ocazia Rugii de la Oraș

Municipalitatea din Caransebeș a pregătit pentru gugulani un program de excepție la Ruga de la Oraș, astfel că propune alte patru zile de relaxare și petrecere chiar după odihna de sărbătorile pascale.

Potrivit directorului Casei de Cultură din Caransebeș, Ioan Cojocariu, programul ediției 2019 a Rugii de la Oraș este unul stofos și de bună calitate, pentru toate gusturile.

Astfel, joi, 2 mai, la ora 10.00 va începe preselecția Concursului Internațional Luță Ioviță, ajuns la ediția cu numărul XXV. De la ora 17.00, la Galeria de Artă va avea loc vernisajul expoziției Armonii Cromatice. Vineri, 3 mai, va avea loc Gala Laureaților la Cocursul de interpretare muzicală Luță Ioviță, de la ora 18.00, după care va avea loc un recital extraordinar al solistului Petrică Moise. Sâmbătă, 4 mai, muzica populară va răsuna de la ora 17.30 în centrul urbei, când va avea loc un recital al Ansamblului Folcloric „Pusta Banatului” din Timișoara și al Ansamblului Folcloric „Dor Transilvan” din Cluj-Napoca.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Duminică, 5 mai, prin oficierea slujbei religioase la Catedrala Ortodoxă, conform tradiției, va fi deschisă oficial ruga de reprezentanții Episcopiei și ai Primăriei Caransebeș. Evenimentul se va închide duminică târziu în noapte cu concertul formației Iris și al Deliei, dar și cu un foc de artificii intrat deja în tradiția Rugii de la Oraș.

banner 970 x 250