Datorii de milioane de lei lăsate la Transal de vechea conducere!

Societatea de salubritate Transal Urbis întâmpină probleme deosebit de grave din cauza datoriilor acumulate în ultimii ani! Vechea conducere a lăsat serviciul de salubritate al municipiului Caransebeș cu un picior în groapă.

Gurile rele spun că noul manager s-a luat cu mâinile de cap când a intrat în contabilitatea societății. Pe lângă poprirea pe conturi, clădire și autobuze, din cauza pierderii în instanță a procesului cu Green Ecobauer, prin care Transal Urbis trebuie să achite societății datorii de 760.000 de lei, la care se adaugă și penalitățile, acum s-a aflat și de datoriile de 2.450.000 de lei la Finanțele Publice pentru achitarea impozitelor pe salariile celor 102 de angajați. Suma reprezintă contribuții la salarii neplătite de un an și jumătate.

Pe lângă toate astea gunoaiele stau să explodeze pe terenul de la fosta Gară Mică din cartierul Pipirig, despre care primarul municipiului Felix Borcean spune că este terenul cumnatului fostului manager Ovidiu Chimigeriu, care acum solicită renegocierea contractului de închiriere pe o sumă exorbitantă.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Managerul Transal Urbis, Romeo Cosma, cel care a preluat mandatul în urmă cu câteva săptămâni, după numirea în funcție de către primarul Felix Borcean, ne-a declarat că tot ceea ce ne poate spune acum este că a solicitat un audit extern pentru a vedea situația reală la zi, pentru că nu s-a realizat niciun proces de predare primire la preluarea mandatului, nemaifiind nimeni din conducere, cu care să poată sta de vorbă.

Mai mult fostul manager și directoarea economică au plecat cu toate drepturile salariale la zi (20.000 lei fiecare), inclusiv banii pentru concediile de care, au susținut că nu au beneficiat din 2018, în condițiile în care nu sunt bani de salarii, spun surse din Transal Urbis.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/