Daruri în prag de sărbători pentru elevii din cadrul proiectului „O şansă pentru comunitățile marginalizate din Caransebeș“

Peste 130 de elevi din Caransebeș au fost vizitați de primarul Felix Borcean, care s-a gândit ca în prag de sărbători și acești elevi, proveniți din familii defavorizate, să se bucure de un mic dar oferit cu toată căldura de angajații Biroului de Proiecte și Programe din cadrul Primăriei.

Elevii fac parte din cadrul proiectului „O șansă pentru comunitățile marginalizate din Caransebeș”, în care Primăria alături de alte organizații și asociații este parteneră. Astfel, în spațiile Liceului Tehnologic Decebal, administrația locală a amenajat mai multe săli de clasă, unde, în regim de after schol, cadrele didactice le oferă o masă de prânz caldă și îi ajută la teme, pentru ca acești copii să nu abandoneze școala.

Înainte de a le fi oferite daruri de către edilul Borcean, ajutat de angajați ai Primăriei Caransebeș, elevii au cântat mai multe colinde și au rostit poezii, iar primarul i-a invitat și la primărie pentru a colinda în cadrul programului organizat de administrația publică locală.