Darul mirilor se va vira în contul bancar! Cum vor organiza IT-iştii nunţile digitalizate?

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Gata cu nunta clasică! La primul târg de nuntă din an care va avea loc în Timișoara la Centrul Regional de Afaceri, furnizorii s-au adaptat stilului de viață și ritmului alert cotidian și propun pentru anul 2020, pe lângă fastul ținutelor prețioase și locațiilor cu ștaif, nunțile digitale.

Astfel, de la începerea pregătirii pentru nuntă, mirii au opțiunea de a accesa o platformă online unde își pot încărca invitația digitală spre a o trimite automat cu confirmare către prietenii și cunoștințele aflate deja într-o bază de date.

Această platformă îi ajută să amplaseze invitații la masă după diverse scheme și propuneri de amenajare. De asemenea, invitații, accesând linkul nunții, vor fi direcționați prin Google Map pe harta evenimentului de la nași la mireasă, de la biserică la sală unde li se va indica locul și numărul mesei.

Ei pot consulta programul nunții, momentele importante, meniul, preferințele mirilor în materie de candy bar și toate detaliile pregătite. Pentru invitații care din diverse motive nu ajung la nuntă, videografii se pregătesc cu o miniteleviziune care va reda live pe aceeași platformă toată nunta. Astfel, cei care din diverse motive nu pot fi prezenți, sunt departe, au probleme de deplasare cum ar fi bunicii, pot viziona în direct nunta celor dragi.

Și gândindu-se la persoanele pragmatice, platforma poate conține și un cont bancar pentru virarea darului de nuntă.

Pentru prima oară, la un târg pentru mirese, printre furnizorii de servicii consacrate: decorațiuni, cofetării, restaurante, rochii, costume, își fac prezența IT-iștii cu propunerile lor îndrăznețe și foarte practice.

Târgul se deschide astăzi, 10 ianuarie, de la ora 13.00. Peste 150 de furnizori își prezintă ofertele pentru un an inedit sub semnul cifrelor 2020.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

Centrul Regional de Afaceri Timișoara:

Vineri: 13.00 – 10.00

Sâmbătă: 10.00 – 20.00

Duminică: 10.00 – 18.00

Sursa foto: cosmopolitan.ro

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/