„Nicolae Robu este și va fi primarul liberal al municipiului Timișoara”. Strategia PNL pentru locale, pe ”țeavă”!

După ce Nicolae Robu a fost trimis în judecată în dosarul retrocedărilor ilegale, multe voci au crezut că nu va mai candida din partea PNL pentru un al treilea mandat de primar. Ei bine, ”suspansul” a fost spulberat, iar vicepreședinții Cristian Bușoi și Ben-Oni Ardelean au spus că nu se pune problema. În ciuda codului etic al partidului!

Cei doi au lăsat să se înțeleagă că poziționarea foarte bună a lui Robu în sondaje e un argument care atârnă greu. Când Ludovic Orban a fost într-o situație similară, s-a retras de la candidatura pentru primăria Capitalei. ”De departe, domnul Robu stă extrem de bine în sondaje. Domnia sa este susținut de PNL pe toate pozițiile pe care se află. Nici nu există niciun fel de problemă și cred că domnia sa are prima șansă de a câștiga primăria, indiferent ce candidați ar veni din partea altor formațiuni”, a parlamentarul precizat Ben-Oni Ardelean.

Cristian Bușoi a spus lucrurile și mai clar. ”Nicolae Robu este și va fi primarul liberal al municipiului Timișoara”, a precizat europarlamentarul PNL.

PNL vrea cât mai multe primării în Timiș

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Așadar, după ce s-a clarificat că Robu vafi susținut de partid la alegerile din iunie, președintele PNL Timiș a explicat și că in filială se lucrează pentru a avea numele pentru toate unitățile administrativ-teritoriale. ”Evident că dorim, pe lângă păstrarea tuturor posturilor de primari pe care le avem la ora actuală să câștigăm un număr important de alte primării din județ. Sunt semne că PNL a devenit mult mai apreciat față de cum era în 2016. Vom organiza sondaje în câteva UAT-uri. Am discutat de principiu lucrurile acestea, iar în perioada următoare, în câteva săptămâni vom avea candidații la primărie pentru toate UAT-urile. În mare îi avem, dar sunt UAT-uri unde vom face sondaje, pentru că sunt mai mulți aspiranți pentru funcția respectivă”, a explicat Robu.

Întâmplător sau nu, la finalul conferinței de presă, Robu era foarte vesel că afară a ieșit soarele.

 

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/