Dumbrăvițenii se mobilizează din nou pentru curățenie în comună!

Oamenii din Dumbrăvița sunt invitați din nou la o acțiune civică, dar și să facă puțină mișcare după sărbătorile îmbelșugate de iarnă. Cei de la „Dumbrăvița curată” organizează o nouă acțiune de curățenie în comună, duminica aceasta, de la ora 10.00.

Sunt vizate mai multe străzi din Dumbrăvița: „Vom aduna deșeuri din plastic, sticlă sau hârtie de pe următoarele străzi: N. Bălcescu, Gramma, Perlei, Coral, O. Goga, A. Endre, Piatra Craiului, Ponor, Danaide, Crinului, T. Aman, Creației, Silvana, Cedrului. Așadar, vino alături de noi, pentru că avem nevoie de ajutorul tău!”, spun cei care au creat acest gen de inițiative în comuna bogătașilor. Locul de întâlnire e la intersecția străzilor Bălcescu cu Gramma, la ora 10.00.

Cât despre brazii pe care oamenii îi vor despodobi și arunca, trebuie spus că față de Timișoara, la Dumbrăvița cetățenii îi pot arunca liniștiți lângă gunoi. „Primăria Dumbrăvița anunță că societatea Dumbrăvița Investiții va colecta brazii de Crăciun de pe domeniul public. Administrația locală îi roagă pe dumbrăvițeni să depoziteze brazii, începând de astăzi, 6 ianuarie 2020 până în data de 13 ianuarie 2020, la aproximativ 3-4 metri de recipientele de colectare a sticlei așa-numitele «clopote» de pe raza comunei.”, este anunțul Primăriei Dumbrăvița.

Sursa foto: tion.ro