„Dăruiește Bucurie de Crăciun”. Cum poți face fericiți copii săraci din Timiș

copii sarmani

Academia Mămicilor din Timișoara a lansat o nouă campanie intitulată „Dăruiește Bucurie de Crăciun”, în cadrul căreia oamenii inimoși sunt încurajați să se implice pentru a face fericiți copii săraci din județul Timiș.

Oamenii cu suflet mare sunt încurajați să se implice pentru a deveni o rază de speranță pentru copii săraci care locuiesc în diferite sate din județul Timiș. Astfel, Academia Mămicilor din Timișoara a lansat o nouă campanie intitulată „Dăruiește Bucurie de Crăciun”. În total, până în acest moment, au fost făcute publice trei liste cu micuți sărmani care locuiesc în tot atâtea sate din Timiș.

Concret, ONG-ul timișorean vrea să ajute 44 de copii din localitatea Coșteiu, 52 de micuți din Cenei, plus alți 46 din Bencecu de Jos.

Menționăm faptul că fiecare cadou va conține doar o carte și un joc! Atât cartea, cât și jocul să fie noi și potrivite vârstei fiecărui copil, jocul să fie unul educativ, ideal un joc pe care copiii să-l poată juca împreună cu alți copii și adulți din familie. De asemenea, este important ca fiecare cadou să aibă menționat pe un bilețel exterior, prenumele copilului, vârsta, nr de ordine din listele afișate și numele donatorului”, a informat Academia Mămicilor din Timișoara.

Potrivit reprezentanților ONG-ului timișorean, oamenii inimoși pot contribui printr-o donație în contul asociației, pentru achiziționarea a cinci kilograme de fructe și un cozonac pentru fiecare copil sau prin pregătirea unui cadou personalizat care să conțină o carte și un joc/copil.

Mai multe informații despre campanie sunt disponibile AICI!