„Darius, mori! Darius, nu mai ai viață!”

explo 1000x200

Acestea sunt cuvintele care au băgat în alertă Jandarmeria din Caraș-Severin! Un tânăr a anunțat că viața lui este pusă în pericol de un alt bărbat, care îi lasă mesaje de amenințare.

Acțiune de amploare a jandarmilor din Caraș-Severin după ce un tânăr din Reșița i-a anunțat că un cunoscut îl amenință cu moartea. Oamenii legii s-au organizat și au plecat în grabă la domiciliul victimei. Acolo, un bărbat de 34 de ani, aflat în stare de ebrietate, îl amenința pe tânărul de 23 de ani. Jandarmii au constatat că acesta din urmă este în pericol, după ce au citit mesajele pe care „agresorul” le-a scris cu creta pe ușa locuinței și pe pământul din fața casei.

„Darius mori” şi un alt mesaj „Darius nu mai ai viaţă” (lipsite de semnele de punctuație necesare…) au fost cele care le-au indicat jandarmilor că bărbatul în stare de ebrietate este extrem de periculos. Așa că i-au întocmit acte de sesizare, acesta fiind susceptibil de comiterea infracţiunii de „Ameninţare”. Actele au fost predate Poliţiei Municipiului Reşiţa pentru continuarea cercetărilor.

banner 970 x 250