Primarul Popa pune polițiștii la treabă! Vrea toleranță zero și profesionalism!

În cele aproape două luni de campanie la nivel de oraș, în care vrea ca Reșița să devină curată ca lacrima, Nelu Popa mobilizează Poliția Locală. Vrea toleranță zero față de cei care încalcă legea și profesionalism din partea subordonaților săi.

Angajații din cadrul Poliției Locale Reșița au fost întruniți în ședință de primarul Nelu Popa. În plină campanie de curățenie care se derulează la nivel de municipiu, edilul-șef nu vrea să audă de abateri. Așa că le cere celor din subordine… ordine și disciplină. Primarul Popa consideră că Poliția Locală este una dintre cele mai importante instituții din cadrul municipalității, așa că are pretenții ridicate atunci când vine vorba despre activitatea Direcției. „Această instituție este una dintre cele mai importante din cadrul primăriei pentru legătura directă pe care o are cu cetățenii, de aceea, și pretențiile mele în calitate de primar față de activitatea și comportamentul angajaților Poliției Locale sunt pe măsură”, spune primarul Nelu Popa.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

Edilul municipiului nu mai trece cu vederea nicio abatere de la reguli și cere ca polițiștii locali să ia măsuri în cazul cetățenilor care încalcă legea. Pe de altă parte, vrea ca oamenii din subordinea sa să se apropie de reșițeni și să fie mult mai receptivi. „Le-am cerut profesionalism în abordare și le-am transmis foarte clar faptul că îmi doresc de la ei toleranță zero față de cei care încalcă flagrant legea, dar și disponibilitate pentru problemele ridicate de către reșițeni”, a mai adăugat Popa.

banner maxagro