Daniel Toma: „Astăzi fiecare este egal în putere și puterea cetățenilor stă în vot. Am votat pentru un oraș din care tinerii să nu mai plece”

Pentru Daniel Toma, candidatul Alianței USR-PLUS la Primăria Reșița, scrutinul de astăzi reprezintă o premieră, el fiind pentru prima dată implicat în alegeri din postura de candidat. Toma susține că a votat pentru un oraș din care tinerii să nu mai plece, oferind astfel și bătrânilor un trai mai bun.

Daniel Toma s-a prezentat la urne alături de soția sa. Candidatul USR-PLUS pentru funcția de primar al Reșiței spune că speră într-o resetare a politicii după aceste alegeri și îi îndeamnă pe reșițeni să iasă la vot în număr cât mai mare pentru a-și exercita dreptul.

„Este prima dată când mă aflu la urne în postura de candidat. Este un nou început atât pentru mine, cât și pentru clasa politică actuală care avea nevoie de o resetare. Am votat pentru un oraș din care tinerii să nu mai plece, pentru că dacă ei vor rămâne aici, și bătrânii au o șansă, au posibilitatea ca cineva să îi ajute și vor avea o viață mai bună. Mă bucur că actualul context pandemic oferă o siguranță totuși și niște măsuri bune de siguranță la vot. Îi încurajez pe reșițeni să participe într-un număr cât mai mare pentru că astăzi ei au ocazia să hotărască destinul comunității lor, astăzi fiecare este egal în putere și puterea lor stă în vot”, spune Daniel Toma.