Silviu Hurduzeu: „Am votat pentru un județ al cetățenilor”

Candidatul Pro Caraș-Severin la funcția de președinte al Consiliului Județean a dat asigurări că toate măsurile de prevenire a infectării cu coronavirus sunt respectate în secțiile de votare, așa că i-a îndemnat pe cărășeni să iasă la vot în număr cât mai mare.

Silviu Hurduzeu a votat astăzi la Caransebeș, acolo unde are adresa de domiciliu. Îndemnul său principal, indiferent de opțiunea de vot, a fost ca cetățenii județului Caraș-Severin să meargă la urne, asigurându-i totodată că nu există riscuri.

„Îi îndemn pe cetățenii din Caraș-Severin să vină să voteze pentru că votul se desfășoară în condiții de siguranță, sunt respectate toate măsurile de siguranță. Este important ca un număr cât mai mare de cetățeni din județul Caraș-Severin să participe la vot pentru că votul fiecărui locuitor din județul nostru contează. Am votat pentru un județ al cetățenilor lui, am votat pentru ca municipiul Caransebeș și cetățenii de aici să aibă o viață bună, am votat pentru toți locuitorii județului Caraș-Severin și în speranța unui viitor mai bun pentru toți locuitorii județului nostru”.